OM LS NET

LS Net er Danmarks førende virksomhed inden for salg og produktion af net til sport, erhverv og fritid. Udover hjemmemarkedet eksporterer vi til sport- og idrætsområdet i Norge, Sverige og Finland.

 

Professionelt net med hurtig leveringstid

LS Net har egen fabrik og rummeligt lager i Brønderslev, 20 km. nord for Aalborg. Fabrikken ligger tæt ved en af Nordjyllands hovedtransportårer, motorvej E39. De gode transportforbindelser og LS Net´s store lager betyder, at du som kunde hurtigt får leveret lagerført net.

 

Specialfremstilling af net.

LS Net løser opgaver for industri- og service sektoren, hvor net er en integreret del af selve løsningen. Viden, faglighed og erfaring er de nødvendige værktøjer, vi stiller til rådighed i samarbejdet med kunderne. I tæt dialog med virksomhederne udvikles, afprøves og produceres produkter, der er målrettede og nøje afpassede til det miljø og den funktion, som produktet skal fungere i.

 

Virksomhedens historie

LS Net flyttede i 2006 fra Løkken til en nybygget og større fabrik i Brønderslev. Dermed voksede virksomheden fra sit tidligere navn, Løkken Sportsnet og hedder nu LS Net. Løkken Sportsnet blev grundlagt i 1960erne af Svend Damgaard, der med udgangspunkt i fiskenet fremstillede fodboldnet og håndboldnet til danske idrætsklubber. I dag har LS Net, med næste generation ved roret, udviklet sig til en moderne eksportvirksomhed, der forsyner idræts- og fritidssektoren, samt erhvervslivet, med en bred vifte af kvalitetsprodukter.