OM LS NET

LS Net er Danmarks førende virksomhed inden for salg og produktion af net til sport, erhverv og fritid. Udover hjemmemarkedet eksporterer vi til sport- og idrætsområdet i Norge, Sverige og Finland.

 

Professionelt net med hurtig leveringstid

LS Net har egen fabrik og rummeligt lager i Brønderslev, 20 km. nord for Aalborg. Fabrikken ligger tæt ved en af Nordjyllands hovedtransportårer, motorvej E39. De gode transportforbindelser og LS Net´s store lager betyder, at du som kunde hurtigt får leveret lagerført net.

 

Specialfremstilling af net.

LS Net løser opgaver for industri- og service sektoren, hvor net er en integreret del af selve løsningen. Viden, faglighed og erfaring er de nødvendige værktøjer, vi stiller til rådighed i samarbejdet med kunderne. I tæt dialog med virksomhederne udvikles, afprøves og produceres produkter, der er målrettede og nøje afpassede til det miljø og den funktion, som produktet skal opfylde.

 

Virksomhedens historie

LS Net flyttede i 2006 fra Løkken til en nybygget og større fabrik i Brønderslev. Dermed voksede virksomheden fra sit tidligere navn, Løkken Sportsnet og hedder nu LS Net. Løkken Sportsnet blev grundlagt i 1960erne af Svend Damgaard, der med udgangspunkt i fiskenet fremstillede fodboldnet og håndboldnet til danske idrætsklubber. I dag har LS Net, med næste generation ved roret, udviklet sig til en moderne eksportvirksomhed, der forsyner idræts- og fritidssektoren, samt erhvervslivet, med en bred vifte af kvalitetsprodukter.