Spring til hovedindhold Spring til footer

OM LS NET

LS Net er Danmarks førende virksomhed inden for salg og produktion af net til sport, erhverv og fritid. Udover hjemmemarkedet eksporterer vi til sport- og idrætsområdet i Norge, Sverige og Finland.

PROFESSIONELT NET MED HURTIG LEVERINGSTID

LS Net har egen fabrik og rummeligt lager i Brønderslev, 20 km. nord for Aalborg. Fabrikken ligger tæt ved motorvej E39. De gode transportforbindelser og LS Nets store lager betyder, at du som kunde hurtigt får leveret dit ønskede net til sport eller erhverv.

 

SPECIALFREMSTILLING AF NET

LS Net løser opgaver for industri- og service sektoren, hvor net er en integreret del af selve løsningen. Viden, faglighed og erfaring er de nødvendige værktøjer, vi stiller til rådighed i samarbejdet med kunderne. I tæt dialog med virksomhederne udvikles, afprøves og produceres produkter, der er målrettede og nøje afpassede til det miljø og den funktion, som produktet skal fungere i.

VIRKSOMHEDENS HISTORIE

Løkken Sportsnet blev grundlagt i 1960erne af Svend Damgaard, der med udgangspunkt i fiskenet, fremstillede fodboldnet og håndboldnet til danske idrætsklubber.

Svend Damgaards børn, Nora og Niels, har altid hjulpet til i virksomheden og det var derfor naturligt, at de skulle overtage virksomheden og drive den videre.

Med Nora og Niels ved roret, har de udviklet Løkken Sportsnet til en moderne eksportvirksomhed, der forsyner idræts- og fritidssektoren, samt erhvervslivet, med en bred vifte af kvalitetsprodukter.

LS Net flyttede i 2006 fra Løkken til en nybygget og større fabrik i Brønderslev. Dermed voksede virksomheden fra sit tidligere navn, Løkken Sportsnet og hedder nu LS Net.

I dag har LS Net 7 ansatte, som er fordelt over produktion og kontor.